Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Viri

Kakovostna garancija

Temeljno raziskujemo kreditno kvalifikacijo dobavitelja, da bi lahko kontrolirali kakovost od samega začetka. Imamo lastno QC ekipo, lahko spremljamo in nadzorujemo kakovost med celotnim procesom, vključno s prihajajočim, skladiščenjem in dostavo. Vsi deli pred pošiljanjem bodo poslani našemu oddelku QC, nudimo 1 leto garancije za vse dele, ki smo jih ponujali.

Naše testiranje vključuje:

Vizualni pregled

Uporaba stereoskopskega mikroskopa, videz komponent za 360 ° vsestransko opazovanje. V ospredju statusa opazovanja je embalaža izdelkov; vrsta čipa, datum, serija; tiskanje in pakiranje; pin dogovor, coplanar z oblogo primera in tako naprej.
Vizualni pregled lahko hitro razume zahtevo, da ustreza zunanjim zahtevam prvotnih proizvajalcev blagovnih znamk, protistatičnih in vlagnih standardov ter ali se uporablja ali prenovi.

Preizkušanje funkcij

Vse preskušene funkcije in parametri, imenovani polno-funkcijski preskus, v skladu s prvotnimi specifikacijami, opombami za aplikacijo ali spletnim mestom za odjemalce, popolno funkcionalnost preskušenih naprav, vključno z DC parametri preskusa, vendar ne vključuje funkcije parametrov AC analizo in preverjanje del neobsegajočega testiranja mej parametrov.

X-Ray

Rentgenski pregled, prelaz komponent znotraj vsestranskega opazovanja 360 °, za določitev notranje strukture sestavnih delov, ki so pod preskusom, in statusa povezave pakiranja, lahko vidite, da je veliko preskusnih vzorcev enako ali zmes (Mixed-Up) nastanejo problemi; poleg tega imajo s specifikacijami (Podatkovni list) drug drugega kot pa za razumevanje pravilnosti preskušanega vzorca. Status povezave testnega paketa, da bi se seznanili s povezanostjo čipa in paketa med zatiči, je normalno, da se ključ in odprta kabla kratko vezita izključita.

Testiranje lojalnosti

To ni metoda odkrivanja ponarejenih izdelkov, ker se oksidacija pojavi naravno; vendar je to pomembno vprašanje za funkcionalnost in je zlasti razširjeno v vročih, vlažnih podnebjih, kot so jugovzhodna Azija in južne države v Severni Ameriki. Skupni standard J-STD-002 definira preskusne metode in merila sprejema / zavrnitve za pločevinke, površinsko montažo in naprave BGA. Za naprave, ki niso naprave BGA, je uporabljen dip-and-look in "test keramične plošče" za naprave BGA je bil pred kratkim vključen v naš paket storitev. Naprave, ki so dostavljene v neprimerno embalažo, sprejemljiva embalaža, vendar so stare več kot eno leto, ali kontaminacije na zatičih, so priporočljive za testiranje lahkovosti.

Dekapsulacija za preverjanje Die

Uničujoč test, ki odstranjuje izolacijski material komponente, da bi odkril umrl. Mrtev se nato analizira za označevanje in arhitekturo, da se ugotovi sledljivost in pristnost naprave. Povečevalna moč do 1.000x je potrebna za prepoznavanje oznak za oznake in površinske anomalije.