Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Pravila

Zasebnost & Politika

I-COMPONENTS IZJAVA O ZASEBNOSTI
Ta izjava o zasebnosti (ta »izjava«) razloži našo zbiranje podatkov prek naše spletne strani in s tem povezanih storitev in izdelkov (skupaj s spletno stranjo) in uporabo teh podatkov, zato preberite celotno izjavo. Uporaba strani pomeni, da je uporabnik spletnega mesta sprejel to izjavo.

Spremembe:
To izjavo lahko občasno spremenimo po lastni presoji. V skladu s tem spodbujamo uporabnike spletnih strani, da redno pregledujejo to izjavo. Pridržujemo si pravico (vendar nismo obvezni), da pošljete obvestilo po elektronski pošti ali kateri koli drug način dostave katerekoli take spremembe te izjave. Najnovejša različica te izjave bo povezana na spletno mesto. Če uporabnik še naprej uporablja spletno mesto, potem ko spremenimo to izjavo, uporabnik sprejme vse take spremembe.

Zaščita vaše varnosti:
Vedno si prizadevamo zagotoviti, da so vaše informacije zaščitene. Takoj, ko prejmemo vaše podatke, uporabljamo različne varnostne funkcije in postopke, pri čemer upoštevamo industrijske standarde, da poskušamo zaščititi osebne podatke, ki jih posredujete, in preprečiti nepooblaščen dostop do teh podatkov. Obstajajo številne splošne stvari, ki bi jih tudi priporočili. Prosimo, pomagajte, da se vaš račun varno uporablja z močnim geslom, ki vključuje znake, ki niso samo črke. Prav tako vas bomo spodbujali, da ne uporabljate istega gesla v vseh ali večih vaših spletnih računih. Ker e-poštna sporočila, neposredna sporočila in podobna komunikacijska sredstva niso šifrirana, priporočamo tudi, da se s temi sredstvi ne sporočajo nobenih zaupnih podatkov.

Zbiranje informacij o uporabniških mestih:
Podatke o uporabnikih spletnih strani zbiramo na dva načina: (1) ko uporabniki nam sporočijo informacije ali ko nam uporabniki dajo dovoljenje za pridobitev informacij in (2), ko uporabniki dostopajo in / ali uporabljajo spletno mesto. Vse informacije, ki jih zbiramo o uporabniku, so opredeljene kot »Zbrane informacije«.

Piškotki:
Za pravilno delovanje določenih delov strani spletnega mesta se uporabljajo piškotki. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki jo spletno mesto prenese na trdi disk uporabniškega računalnika. Spletno mesto pošilja piškotke, kadar (med drugimi priložnostmi) obišče uporabnike, naredi nakup, zahteve ali osebne podatke ali registrira za spletno mesto. Piškotek ne more brati osebnih podatkov z uporabnikovega trdega diska ali brati datoteke piškotkov, ki so jih ustvarili druga spletna mesta; edini prepoznavni podatki, ki jih piškotek lahko vsebuje, so podatki, ki jih uporabnik dobavi.

Rev. julij 2001