Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Pravila

Račun & Izjava

Podatki na računu:


Spoštovani vsi uporabniki, boste prejeli naš uradni komercialni račun po nakupu iz I-Components.com, prosimo, preberite spodaj navodilo.

1, Navodilo o izdanem računu

Račun bo izdan iz I-Components.com. Znesek računa bo odvisen od zneska dejanskega zneska, ki ste ga plačali.
I-Components.com ponuja dve vrsti računov, račun za DDV (nedodeljen) in DDV posebni račun (Deductible).
Da bi izboljšali učinkovitost delovanja in preprečili učinek vračanja, bo račun izdan v 5 delovnih dneh po tem, ko bodo uporabniki dobili blago.
Prosimo, izpolnite pravilen naslov, kontaktno osebo, telefonsko številko, da zagotovite, da se lahko vroči dostavijo točno. Če ne izpolnite teh informacij, bo I-Components.com račun poslal na isti naslov kot blago, ki je bilo poslano, tako da se lahko pravočasno obrnete na vas.

2, račun za DDV

I-Components.com navadno izdaja račun za DDV za uporabnike, ki niso splošni davkoplačevalci.
Na računu vpišite ustrezno ime podjetja in davčne podatke.

3, posebni račun za DDV

Če želite izdati "posebni račun za DDV", se obrnite na davčnega zavezanca, sicer bo sistem I-Components.com izdal račun za DDV.
Prosimo, izpolnite in skrbno preverite vse informacije o računu, I-Components.com ne prevzema odgovornosti za morebitne napake.
Posebni račun za DDV bo po potrditvi pošiljke poslan z izrecno.
Prosimo, da izpolnite ime podjetja, naslov, telefonsko številko, davčno številko, BANKNAME in račun, naslov za pošiljanje računa, da lahko uporabniki uporabljajo VATspecial račun normalno, ampak vse napolni informacije morajo biti thesame kot plačilu davka.
Ime podjetja mora biti ime industrijske in komercialne registracije.
Naslov podjetja in telefonska številka računa morajo biti enaki kot podatki o vašem podjetju.
Davčna registracijska številka je številka v & lt; gt ;, 15 številk ponavadi, pazljivo preverite in vnesite.
Ime banke in številko računa morata biti napisana za oba.

4, Objave

Če uporabniki napišejo napačne podatke za posebni račun za DDV, bo I-Components.com samodejno izdal račun za DDV in brezplačno.
I-Components.com ne bo sprejel zahtevka za ponovno izdajo posebnega računa za DDV, če smo že izdali račun po informacijah o uporabnikih.

5, prijateljski opomnik

Če imate kakršnakoli dvoma o izdanem računu, se obrnite na finančno službo I-Components.com.
Če v 30 dneh po prejemu blaga ne prejmete računa, se obrnite na prodajalca I-Components.com. Račun ne bomo izdali, če se ne morete obrniti v 90 dneh (od datuma naročila).
Ime izdelka na računu bo pisalo Elektronske komponente, številka dela bo zapisana kot pravi nalog in nobena druga posebna zahteva.

6, Povračilo fakture

Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč strankam, če boste informacije o računu nepravilno odkrili po naročilu, I-Components.com bo nadomestil in poslal korektne asap.
Prosimo, obrnite se na našo službo za stranke, če želite spremeniti podatke o računu, po potrditvi finančnega oddelka bomo poslali popravljen račun na vaš naslov.
Brez odobritve službe za stranke, naš finančni oddelek ne bo zavrnil prijave za ponovno izdajo računa iz telefona, telefaksa, elektronske pošte.