Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

UV-stabilizirane polikarbonatne ohišja podjetja Hammond Electronics

Zaradi resnih razmer v industrijskih okoljih, 1554 ploski pokrov in 1555 styled serija pokrovov ABS in UV stabiliziranih polikarbonatnih ohišij podjetja Hammond Electronics zagotavljata tesnjenje IP66 in mehansko zaščito.Svetlo siva ohišja RAL 7035 so zasnovana za namestitev tiskanih vezij ali montažnih elementov DIN. Zaščita IP66 se doseže z enojnim silikonskim tesnilom v tesnilu jezika in žlebiča.

23 velikosti od 66 x 66 x 41 mm do 239 x 160 x 119 mm so na voljo s ploščatimi in stiliziranimi barvami z enakimi barvami, jasnimi in prosojnimi pokrovi.Prirobnični pokrovi za 10 velikosti, od 119 x 66 x 42 mm do 180 x 119 x 62 mm, zagotavljajo večjo varnost s preprečevanjem dostopa do notranjosti brez odstranitve ohišja s površine, na katero je pritrjen.

Vgrajene pokrove vključujejo vdolbino, primerno za montažo membranske tipkovnice in so opremljena tudi s šablonami za montažo PCB.Osnove so opremljene z notranjimi nosilci za montažo na DIN nosilec v vseh, vendar dveh velikostih, in v vseh različicah so priloženi stand-byi za pritrditev PCB-jev ali opcijskih notranjih plošč.

Na voljo je tudi opcijski komplet za noge. Izbirne jeklene plošče, primerne za montažo težkih komponent, lahko pritrdite na integrirane točke pritrditve na podstavku; osnove imajo tudi oblikovane reže, ki omogočajo vertikalno montažo 1,6 mm debelih PCB v ohišje.