Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Kartice Accelerator izkoriščajo tehnologijo fpga za povečanje zmogljivosti strežnika

Accelerator cards exploit fpga technology to boost server performance

Obe temeljita na prilagoditvi 16nm UltraScale + fpga in jih je zato mogoče konfigurirati tako, da ustrezajo novim algoritmom in standardom ali spremembam potreb po obremenitvi.

Alveo U200 ima pregledne tabele 892k (LUT), 35Mbitno notranjo SRAM in 31Tbajt na sekundo interno SRAM pasovno širino in lahko obdeluje 3100 slik na sekundo.

U250 ima 1341k LUTs, 54Mbyte interni SRAM in 38Tbajt na sekundo notranji SRAM in obdeluje 4100 slik na sekundo, da bi presegli GPU-je in CPE-je v oblakih in na strežnikih podatkovnih centrov, je dejal Manish Muthal, podpredsednik, podatkovni center v Xilinxu. Navedel je primer Alevea U250, ki lahko v primerjavi z visokimi CPU-ji v realnem času poveča pretok v realnem času in zmanjša zakasnitev za trikrat v primerjavi z grafičnimi procesorji, da bi pospešila strojno učenje in iskanje baz podatkov.

Obe kartici sta zdaj v produkciji in na forumu za razvijalce, obiskovalci jih lahko vidijo v akciji.

Ena je bila družba, opredeljena v mrežni povezavi (GDN), Algo-logični sistemi, Ki je pokazal nadzorne plošče za pametna mesta in javne službe. Njegova tretja generacija Black Diamond Rackmount (BDR-3) pridobiva podatke iz analognih senzorjev v realnem času, da posname gibanje (pospešek), moč (napetost, tokove), tlak (zrak, voda), na primer s snemanjem in pretakanjem sinhronih kanalov visoko ločljivostjo nad Gigabit Ethernetom in uporablja logiko fpga za obdelavo signalov.

V kombinaciji s funkcijo združevanja podatkov Key Store Store (KVS) in razširljive analitike, ki se izvaja na Alveo U200, lahko integrirani sistem združuje nadzorne plošče analitike v realnem času in integrira v živo podatke v živahne 3D vizualizacije, za pametna mesta za spremljanje in nadzor prometa ali za industrijo za spremljanje oddaljenih lokacij in operacijskih sistemov.

Kartice za pospeševanje Alveo U200 z Algo-Logic KVS lahko namestite v standardne PCIe reže, nameščene v podatkovnih centrih in / ali dostopate prek oblakov AlgoCentral kot storitve.