Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Torex Semiconductor Ltd.

Torex Semiconductor Ltd.
Torex Semiconductor Ltd. - Torex je vodilni ponudnik ICs za upravljanje porabe energije, namenjen baterijskim in energetsko učinkovitim aplikacijam. Torex je specializiran za analogno tehnologijo CMOS, z LDO napetostnimi regulatorji, napetostnimi detektorji in DC / DC pretvorniki, ki predstavljajo osnovno ponudbo izdelkov. Z uporabo laserskega obrezovanja lahko ponujamo 1% in 2% natančnost naprav. Veliko naših naprav je na voljo v korakih 0.05V.
Dodatni Torex-proizvodi vključujejo IC-črpalke za polnjenje, moduli z več čipi, MOSFETI, op amperi, oscilatorji, PLL-clock generatorji, Schottky-ovne diode, IC-polnilci, Hall-ovode IC in bremenska stikala.
Torex ponuja edinstveno funkcijo za varčevanje z energijo GO "Green Operation". Veliko naših naprav se lahko samodejno ali ročno preklopi med načinom visoke hitrosti in načinom varčevanja z energijo, odvisno od toka tovora.
Torex ponuja nekaj najmanjših paketov na svetu. Vse naše naprave so skladne s standardom RoHS, naša celotna linija izdelkov pa bo tudi do 2. februarja 2010 brez halogena in antimona.

Kategorija izdelka

Integriranih vezij (IC)
Senzorji, pretvorniki
Diskretnih polprevodniških proizvodov
RF / IF in RFID
Circuit Protection
Oskrba z energijo - Zunanji / notranji (Off-Board)
Oskrba z energijo - Board Mount
Razvojni Table, kompleti, programerji
‹‹123456789101112131415››