Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Tensility International Corporation

Tensility International Corporation
Tensility International Corporation - Napetost je podjetje po meri, ki podpira inženirje, proizvajalce originalne opreme in distribucijo po vsem svetu. Poslovne prakse in filozofije napetosti navdihujejo lastnosti samega kabla: moč, čistost in prilagodljivost.
Glavne jakosti žilavosti so v dveh glavnih proizvodnih linijah: električni kabli in zvočni kabli. Linija kablov za napetost Digi-Key pokriva večino standardnih aplikacij. Vendar pa je Tensility specializiran za izdelavo kabla, posebej zasnovanega za uporabniško aplikacijo. Če je kabel premajhen ali dolg, ali je treba priključek spremeniti, bo Tenzility olajšal postopek določanja natančnega kabla za katero koli aplikacijo.
Nenzibilnost zagotavlja tudi veliko več nenavadnih kablov, od prilagojenih prepletenih žičnih snopov do zelo zapletenih sklopov. Ker je vsak izdelek izdelan po naročilu, vključno s kabli, zgrajenimi za Digi-Key, ki dopolnjujejo njihove izdelke, je razumevanje in izvajanje potreb kupca najvišja prednost Tensility.

Kategorija izdelka

Priključki, Interconnects
Orodja
Oskrba z energijo - Board Mount
Kabli, Žice
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››