Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Stanley Electric

Stanley Electric
Stanley Electric - Stanley Electric je svetovno vodilna proizvajalka in proizvajalec LED-jev, ki ponujajo široko paleto LED-jev, ki so prepoznane kot najsvetlejše na svetu, z neverjetno raznolikostjo v prostorski distribuciji, slogu pakiranja in barvnimi različicami.
Poleg tega ponuja Stanley še več drugih optoelektronskih izdelkov, vključno z LCD-ji in CFL-ji, ki podpirajo najzahtevnejše potrebe osvetlitve instrumentalnih plošč. Ne glede na to, ali potrebujete LED, LCD ali CFL, je Stanley Electric enostranski vir za povpraševanje po optoelektronskih komponentah.
Po služenju kot prodajna pisarna podjetja II Stanley v Michiganu je Stanley Electric leta 1998 postal razširjena vloga kot podružnica optoelektronskih komponent za Stanley Electric na Japonskem. Potreba po izpolnjevanju naraščajočega trga v Severni in Južni Ameriki je utrla pot, da bi Stanley Electric razvil popolnoma razširjene inženirske zmogljivosti, najsodobnejše skladiščne zmogljivosti in prodajno podporno središče, povezano s svojimi nacionalnimi službami za podporo na terenu. Ta zapletena podporna mreža omogoča Stanley Electricu, da svoje stranke od zasnove razsvetljave do razvoja prototipa do dostave.

Kategorija izdelka

Sensors, Transducers
Optoelectronics
‹‹1234567891011››