Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Schaffner EMC, Inc.

Schaffner EMC, Inc.
Schaffner EMC, Inc. - Schaffner je mednarodni vodja na področju elektromagnetne združljivosti in kakovosti električne energije, ki zagotavlja komponente, ki podpirajo učinkovito in zanesljivo uporabo električne energije. Kupci imajo koristi od tehnološkega znanja in izkušenj skupine Schaffner v razvoju, proizvodnji in trženju visoko zmogljivih izdelkov, ki ponujajo optimizirano in brezhibno delovanje ter skladnost z vsemi glavnimi standardi kakovosti in učinkovitosti.
S svojimi izdelki in storitvami ima skupina Schaffner ključno vlogo pri spodbujanju tehnologij, ki podpirajo obnovljive vire energije, zagotavlja zanesljivo delovanje elektronske opreme in sistemov ter izpolnjuje zahteve za večjo energetsko učinkovitost.
S svojimi komponentami in moduli kakovosti EMC ter močjo in široko paleto storitev za proizvajalce opreme in sistemskih integratorjev, skupina Schaffner si prizadeva za tržno vodstvo v vseh kategorijah izdelkov in storitev.

Kategorija izdelka

Connectors, Interconnects
Transformers
Inductors, Coils, Chokes
Filters
Fans, Thermal Management
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››