Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.

Samsung Electro-Mechanics America, Inc.
Samsung Electro-Mechanics America, Inc. - Samsung Electro Mechanics (SEMCO) je bil ustanovljen leta 1973 kot podružnica družbe Samsung Corporation. SEMCO je vodilni svetovni dobavitelj pasivnih komponent v več industrijskih sektorjih. SEMCO je sestavljen iz štirih oddelkov: optičnih in mehatronikov, vezja, medsebojnega povezovanja z naprednim krogom in LCR-ja. SEMCO ima prisotnost proizvodnje v petih državah in prisotnost neposredne prodaje v več kot petnajstih državah.
Linija izdelkov LCR vključuje večplastne keramične kondenzatorje, tantal, polimerni tantal, induktorje, kroglice, filtre, upore, kristale in kristalne oscilatorje. V vsaki od teh družin izdelkov SEMCO ponuja napredne izdelke za različne rešitve, specifične za aplikacije. SEMCO je vodilni proizvajalec materialov in novih tehnologij, ki je ponazorjen z inovativno linijo izdelkov MLCC. SEMCO ponuja najvišje kapacitete na svetu v najmanjši velikosti. Oddelek SEMCO LCR ima tržni delež na področju potrošniške elektronike.
To pomeni, da skoraj vsaka oseba na svetu uporablja pasivno komponento SEMCO v določenem vidiku svojega življenja. To vključuje mobilne telefone, televizije, GPS, prenosnike, naprave za medicinsko spremljanje, belo blago, razsvetljavo in še veliko več! Hitra rast podjetja SEMCO se pripisuje tržni tehnologiji, močni konkurenčni ceni in hitro in natančno določitvi.

Kategorija izdelka

Capacitors
Resistors
Kits
Inductors, Coils, Chokes
Filters
‹‹123456789101112131415››