Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Riedon

Riedon
Riedon - Riedon 45 let je Riedon vertikalno integriran vodilni svetovni proizvajalec preciznih in močnih uporov. Uporaba najnovejših žičnih, debelih in debelih filmov ter tehnologij folije nudi Riedon eno najširših izdelkov v upori industriji.
Riedonova skupina za tehnično podporo, center za stranke in proizvodne operacije imajo sedež v Los Angelesu, ZDA, z dodatnimi proizvodnimi zmogljivostmi v Tecateju v Mehiki. Poleg tega naš azijski trg podpira naš center za podporo v Šanghaju. Riedon je jasno pozicioniran, da služi svetovnemu kupcu.
Riedon ima portfelj izdelkov, ki presega 70 edinstvenih upornih serij in zmožnost ponujanja prilagojenih izdelkov z najboljšimi časi v industriji. Naši izdelki so na voljo v aplikacijah, vključno z bele tehnike, avtomobilsko industrijo, napajalniki, telekomunikacije, industrijske, medicinske, vesoljske in vojaške namene.
Riedon je organizacija, osredotočena na stranke, odločena, da postane vaš partner za vaše močne uporne zahteve. Delamo, kar pravimo!

Kategorija izdelka

Integriranih vezij (IC)
upori
Circuit Protection
kompleti
‹‹123456789101112131415››