Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Phoenix Contact

Phoenix Contact
Phoenix Contact - Phoenix Contact je svetovno vodilna v električni povezavi, elektronskem vmesniku in industrijski tehnologiji za avtomatizacijo z namenom ustvarjanja napredka z inovativnimi in navdihujočimi rešitvami. Odnosi podjetja do kupcev in poslovnih partnerjev so usmerjeni v skupno in trajno korist. Phoenix Contact je v celoti integriran proizvajalec s proizvodi, ki so zasnovani, izdelani in izdelani s Phoenix Contact.
So splošno znani in priznani kot uveljavljeni vodilni svetovni trg za priključne priključne tehnologije za aplikacije PCB in DIN Rail. Raznolika paleta izdelkov vključuje priključne bloke, napajalne naprave, signalne naprave in pretvornike podatkov, industrijske priključke, prehodno napetost in prenapetostno zaščito, brezžični signal in oddajnike podatkov. Phoenix Contact ponuja tudi celovite rešitve za avtomatizacijo, kot so industrijski osebni računalniki, I / O, HMI, programska oprema in industrijski ethernet.
Podjetje Phoenix Contact GmbH & Co., Blomberg, Nemčija, ustanovljeno leta 1923, ima skupno letno prodajo več kot 1,77 milijarde evrov in zaposluje več kot 14.000 ljudi po vsem svetu. Phoenix Contact USA, ena od 46 mednarodnih podružnic družbe, je bila ustanovljena leta 1981.

Kategorija izdelka

Integriranih vezij (IC)
Senzorji, pretvorniki
stikala
Diskretnih polprevodniških proizvodov
RF / IF in RFID
Relays
Priključki, Interconnects
Circuit Protection
transformatorji
Orodja
Testiranje in merjenje
Trakovi, lepila, materiali
Spajkanje, odspajkanje, predelati Izdelki
Izdelava prototipov, izdelava izdelkov
Oskrba z energijo - Zunanji / notranji (Off-Board)
Potenciometri, upori
Optoelektronika
networking Solutions
Motorji, elektromagneti, Driver Boards / Modules
Pomnilniške kartice, moduli
Zaščita Line, distribucija, varnostne kopije
kompleti
industrijski Controls
Strojna oprema, vijaki, dodatki
filtri
vgrajeni računalniki
Razvojni Table, kompleti, programerji
Računalniki, Office - Sestavni deli, Priključki
Kabli, Žice - Upravljanje
Kabli, Žice
Cable Assemblies
Škatle, Enclosures, Racks
izdelki baterije
‹‹123456789101112131415››