Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Nippon Chemi-Con

Nippon Chemi-Con
Nippon Chemi-Con - Podružnica družbe Nippon Chemi-Con, United Chemi-Con (UCC), ki je v popolni lasti, je največji proizvajalec in dobavitelj aluminijastih elektrolitskih kondenzatorjev v Severni Ameriki. Podjetje United Chemi-Con, ki je bilo ustanovljeno leta 1970 v Združenih državah, distribuira več kot 8.000 izdelkov, vključno s proizvodi, proizvedenimi na domačem trgu v Lansingu v Severni Karolini in v drugih svetovnih obratih.
Ker je kakovostna storitev za kupce ena od najvišjih prednostnih nalog družbe United Chemi-Con, nudimo celovito inženirsko in prodajno podporo na našem sedežu podjetja v Rosemontu v Illinoisu, kot tudi na področju prodaje, storitev in terenskega gradiva na drugih lokacijah po vsej državi. UCC izdelki so skladiščeni v Brea, Kalifornija in Lansing, Severna Karolina, ki zagotavljajo hitro in učinkovito dostavo vaših naročil.

Kategorija izdelka

kondenzatorji
RF / IF in RFID
Circuit Protection
‹‹123456789101112131415››