Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Kyocera Display

Kyocera Display
Kyocera Display Podjetje Kyocera Industrial Ceramics Corporation, prej znano kot Optrex, je bilo ustanovljeno leta 1976. Podjetje Kyocera Industrial Ceramics Corporation je s sedežem v Tokiu na Japonskem sledilo agresivni politiki rasti in širitve ter zdaj služi strankam prek obsežne mreže inženirjev aplikacij in več kot 100 prodajnih in distribucijskih pisarn po vsem svetu, vključno s KYOCERA Display America Inc. v Plymouthu, MI, ZDA in KYOCERA Display Europe v Babenhausenu v Nemčiji.
Kot vodilni oblikovalec in proizvajalec zaslonov z ravnim zaslonom Kyocera Industrial Ceramics Corporation ponuja številne prednosti, ki jih zanimajo proizvajalci originalne opreme, vključno z: 30-letno zgodovino, široko ponudbo izdelkov in tehnologij, jasen poudarek na majhnih in srednje velikih zaslonih, zavezanost ključnim trgom, kot tudi resnično globalno proizvodno in podporno infrastrukturo.

Kategorija izdelka

Connectors, Interconnects
Optoelectronics
Filters
Development Boards, Kits, Programmers
Crystals, Oscillators, Resonators
Cable Assemblies
‹‹12345››