Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Knowles Voltronics

Knowles Voltronics
Knowles Voltronics - Voltronics Corporation je vodilna na svetu pri oblikovanju in izdelavi preciznih trimerjev kondenzatorjev. Naša inženirska ekipa tesno sodeluje s strankami, da razvije vrhunske tehnologije za reševanje vseh potreb po prilagoditvi spremenljivih kondenzatorjev. Voltronics trimerji vključujejo dielektriko zraka, stekla, safirja in PTFE, ki se lahko uporabljajo od 1 MHz do več kot 2 GHz in pri napetostih do 20.000 VDC.
Voltronics ponuja tudi celovito linijo nemagnetnih komponent za industrijo magnetnega in magnetnega polja, vključno s kondenzatorji za trimere, kondenzatorje čipov, tuljave, balune, diode in priključke. Poudarjanje kakovostnih storitev za inženirje, Voltronics ima vse nemagnetne komponente tuljave oblikovalci potrebujejo.
28. februarja 2014 je Dover Corporation odprl del svoje skupine za komunikacijske tehnologije, vključno z dielektričnimi laboratoriji, sifrom, novacapom in Voltronics v Knowles Corporation. Vsi podatki o izdelku na tej spletni strani so zdaj del družbe Knowles.

Kategorija izdelka

Capacitors
Discrete Semiconductor Products
Tools
Inductors, Coils, Chokes
‹‹12345678910››