Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

General Cable

General Cable
General Cable - General Cable je največja proizvodnja Severne Amerike žice in kablov. General Cable je vodilni v industriji že več kot 170 let. Njihovi žični in kabelski izdelki pomagajo pri razvoju tehnologij pri gradnji, vzdrževanju in pospeševanju moči in informacijskih struktur, ki povezujejo naš svet. Služijo strankam v vseh večjih tržnih kanalih, vključno z energijo, gradnjo, industrijskimi, specialitetami in komunikacijami. General Cable deluje v Ameriki in Evropi s proizvodnimi zmogljivostmi in inženirskimi objekti v teh regijah.
Elektronski kabli Carol® Brand generalnih kablov pomagajo zadovoljiti skoraj vse specifikacije za elektroniko, električno, instrumentacijsko in krmilno aplikacijo. Elektronski kabli vključujejo priključne žice, kabli z več vodniki in seznanjenimi kabli ter koaksialni kabli. Njihova posebna linija Exzel® kabla zagotavlja vrhunsko fleksibilnost in zmogljivost pri uporabi v industrijskih strojih, kjer se še naprej širijo avtomatizirani procesi. Prenosni kabelski izdelki znamke Carol Brand General kablov zagotavljajo prenosno moč in podpirajo aplikacije industrijske avtomatizacije z našimi vrhunskimi gumijastimi vrvicami. S kabelom Carol Brand lahko z zaupanjem določite ustrezne kable za programsko opremo.

Kategorija izdelka

Connectors, Interconnects
Circuit Protection
Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Line Protection, Distribution, Backups
Industrial Controls
Cables, Wires
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››