Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

GE Critical Power

GE Critical Power
GE Critical Power - Podjetje GE Critical Power zagotavlja zanesljive in inteligentne rešitve za pretvorbo energije za podatkovne centre za računalništvo v oblaku in infrastrukturo mobilnega interneta z energetsko učinkovitimi napajalniki AC-DC, pretvorniške moduli DC-DC, telekomunikacijske energetske sisteme in izdelke po meri, ki jih podpira lokalno področje strokovno znanje po vsem svetu. Različne zmogljive platforme elektronike za arhitekturo Total Efficiency ™, zasnovane za več desetletij neprekinjenega delovanja, omogočajo glasovno, video in podatkovno komunikacijo, hkrati pa zagotavljajo zaščito investicij in znatno zmanjšajo skupne stroške lastništva. Naše stranke vključujejo vodilne ponudnike telekomunikacijskih storitev, kot so AT & T, Verizon Wireless in Verizon ter vodilni globalni proizvajalci originalne opreme, kot so Alcatel-Lucent, Cisco, Ericsson, Hewlett Packard, Huawei, Juniper Networks in Oracle.
GE (NYSE: GE) služi energetskemu sektorju z zagotavljanjem tehnoloških in storitvenih rešitev, ki temeljijo na zavezanosti kakovosti in inovacijam. Podjetje še naprej vlaga v nove tehnologije in raste s strateškimi prevzemi, da bi okrepilo svojo lokalno prisotnost in bolje služilo strankam po vsem svetu. Podjetja, ki jih sestavljajo GE-GE Power & Water, GE Energy Management in GE Oil & Gas, skupaj z več kot 100.000 zaposlenimi v svetu in prihodki v višini 38 milijard USD za leto 2010, zagotavljajo integrirane rešitve za izdelke in storitve na vseh področjih energetike, premog, nafta, zemeljski plin in jedrska energija; obnovljivi viri, kot so voda, veter, sončna energija in bioplin; pa tudi druga alternativna goriva in nove tehnologije za modernizacijo omrežij, da bi izpolnili potrebe po energiji 21. stoletja.

Kategorija izdelka

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Line Protection, Distribution, Backups
Filters
Fans, Thermal Management
Development Boards, Kits, Programmers
Cable Assemblies
Boxes, Enclosures, Racks
‹‹123456789101112131415››