Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

FERROXCUBE

FERROXCUBE
FERROXCUBE - Na podlagi svoje dediščine Philipsovih magnetnih komponent, FERROXCUBE ponuja strankam najvišjo raven podpore pri razvoju njihovega novega inovativnega oblikovanja. Kot vodilni dobavitelj v feritno-keramični tehnologiji ponujajo široko paleto mehkih feritnih jeder, dodatkov in izdelkov za preprečevanje EMI, ki podpirajo proizvajalce opreme v svojem elektromagnetnem sklepanju. Ponujajo tudi obsežno podporo za oblikovanje, vključno z aplikacijskimi informacijami in programsko opremo, ki oblikovalcem omogočajo optimizacijo svojih novih modelov.
Z močno ekipo R & D še naprej razvijajo manjše izgube moči in večjo gostoto magnetnega pretoka nasičenosti v širokem obsegu obratovalnih frekvenc. Njihov cilj je podpora današnjih digitalnih elektronskih trgov z izdelki, ki združujejo miniaturizacijo z vedno večjo funkcionalnostjo.

Kategorija izdelka

Magnetics - Transformer, Inductor Components
‹‹123456789101112131415››