Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

ECS Inc. International

ECS Inc. International
ECS Inc. International - Podjetje ECS Inc. International, ustanovljeno leta 1980, postane eden najbolj priznanih in izkušenih proizvajalcev izdelkov za upravljanje frekvence na svetu. Od cilindričnih tuning kristalov vilic do visoko stabilnih oscilatorjev, ki nadzorujejo pečico, ECS Inc. ponuja najobsežnejšo linijo naprav za regulacijo frekvence v industriji.
Nagrajene certifikate ISO9001 / 2000 in QS-9000 skupaj z opravljanjem drugih globalnih certifikatov je ECS Inc. vaš globalni partner za zanesljive izdelke za upravljanje frekvence. ECS trenutno prejema registracijo TS16949: 2002, ki bo nadomestila našo trenutno potrdilo QS-9000.
Naša 65.000 kvadratnih čevljev proizvodnih centrov, imamo v štirih (4) 10K prostora za čiste prostore v skladu z mednarodnim standardom 209. Avtomatske kalibracije in testirne stroje, laboratorije za testiranje okolja, izolirane sobe za staranje in prototipni laboratoriji dopolnjujejo te naprave.
S svojo nadaljnjo rastjo, ECS Inc. je pokazala, da ima vodstvene, proizvodne in finančne vire za podporo našim strankam na današnjem zahtevnem trgu v vseh panogah.

Kategorija izdelka

RF / IF in RFID
kompleti
Induktorji, tuljave, dušilke
filtri
Kristali, oscilatorji, resonatorji
‹‹123456789101112131415››