Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Cosel

Cosel
Cosel - Cosel Co Ltd je glavni svetovni proizvajalec napajalnikov napajalnega načina in EMI filtra od leta 1969. Uporaba najsodobnejših modelov in najsodobnejše tehnologije Cosel ponuja manjše izdelke z visoko učinkovitostjo v AC / DC in DC / DC za medicinske in ITE aplikacije. AC / DC izdelki segajo od 3 W do 10 KW na ravni plošče, odprtega okvirja, DIN Rail, modularne in zaprtih različic.

Izdelki DC / DC so na voljo v razponu od 1,5 W do 700 W in v konfiguraciji DIN Rail. Večina pretvornikov DC / DC je v industrijskih standardnih oblikah. EMI filtri so ponudba od 3A do 600A, vključno s tipi, specifičnimi za fotovoltaične aplikacije. Veliko EMI filtrov je na voljo tudi z nosilcem DIN Rail. Cosel je zavezan k izjemno visoki kakovosti z najnižjo stopnjo neuspeha na polju v industriji. Cosel nudi neposredno podporo na terenu in močno inženirsko podporo strankam.

Kategorija izdelka

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)
Power Supplies - Board Mount
Filters
‹‹123456789101112131415››