Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

Comchip Technology

Comchip Technology
Comchip Technology - Comchip Technology Corporation vodi pri načrtovanju in izdelavi diskretnih polprevodnikov SMD. Z inovativnimi raziskavami in patentiranimi proizvodnimi zmogljivostmi Comchip ponuja mostne usmernike, hitro učinkovite usmernike, preklopne diode, Zenerove diode, Schottkyove diode, TVS in ESD zaščitne valje. Imamo pravo dioda za vašo prijavo. Comchip Technology je prvi proizvajalec, ki standardizira embalažo DFN / ploščatih čipov, ki je skladna z RoHS in brez potenciala Tin-Whisker z uporabo zaključka zlata. Paketi DFN so na voljo v SOD-323F (1005), SOD-523F (0603), SOD-723F (0503), SOD-923F (0402) in 0201 velikostih.
Izdelki Comchip so primerni za široko paleto aplikacij, vključno z razsvetljavo, avtomobilskimi, industrijskimi računalniki, TFT-LCD ploščami, omrežnimi / telekomunikacijskimi, medicinskimi, prenosnimi in potrošniškimi elektroniki ter visoko zanesljivimi aplikacijami, ki lahko izkoristijo ničelni potencial Tin-Whisker. Za zagotovitev vrhunske kakovosti in zanesljivosti so Comchipov proces nadzora kakovosti in tovarne certificirani TS16949, ISO9001 in ISO14001. Kot dodaten sloj varnosti sta Comchipov mostični usmernik in TVS opravili UL testiranje za uporabo varnostnih naprav. Številne Comchipove diode ustrezajo zahtevam AEC-Q101 za testiranje napetosti v vozilu in so primerne za avtomobilsko in visoko zanesljivo uporabo.

Kategorija izdelka

Diskretnih polprevodniških proizvodov
Circuit Protection
kompleti
Ventilatorji, Thermal Management
‹‹123456789101112131415››