Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

CW Industries

CW Industries
CW Industries - Vaša rešitev za stikala, konektorje in sklope, prilagojene po meri - CW Industries oskrbuje vodilne industrijske, potrošniške in obrambne elektronike s kompleksnimi elektromehanskimi drsnimi, ročnimi in tlačnimi stikali; izolacijski premik in spojke Mil Spec; in različne sklopov po meri, ki zahtevajo visoko stopnjo natančnosti, zmogljivosti in odgovornosti.
Naša zgodovina izhaja iz prvih dni elektronike. Podjetje Wirt je bilo ustanovljeno leta 1904 s strani Charlesa Wirtta, sodelavca Thomas Alve Edison. CW Industries je razvil patentirane izdelke in procese za več segmentov elektronske industrije. Ti izdelki vključujejo stikala diapozitivov, ročice in tipk, izolacijskih priključkov in različnih izdelkov po meri.
Naše popolnoma integrirane proizvodne zmogljivosti nam omogočajo nadzor pretvorbe surovin v končni izdelek. Poleg inženiringa naših osrednjih modelov in patentiranih lastnosti, smo vsak izdelek, ki ga uporabljamo v vsakem od naših izdelkov, moldiramo, žigosamo in ploščamo.

Kategorija izdelka

Switches
Connectors, Interconnects
Optoelectronics
Kits
Cable Assemblies
‹‹123456789101112131415››