Dobrodošli v I-Components.com

Slovenija
English polski Nederland Gaeilge 한국의 Slovenská Português ภาษาไทย Slovenija Hrvatska Kongeriket Italia العربية Français עִבְרִית español Dansk Svenska Deutsch Suomi românesc Türk dili Magyarország

CNC Tech

CNC Tech
CNC Tech - CnC Tech se ponaša z zagotavljanjem zanesljive industrijske povezave in medsebojnih povezav, kadar so visokokakovostni deli in konkurenčne cene pomembni dejavniki. S 17-letnimi izkušnjami je CnC Tech zavezan izpolnjevati zahteve vedno spreminjajočega se trga.
Linija izdelkov CnC Tech vključuje surovo žico, magnetno žico, napajalne kable, priključke, medomrežne povezave, USB kabli, modularne kable, standardne kable, ploske trakove in komponentne plošče, kot so IC vtičnice, IDC-ji, PLCC vtičnice in USB-priključki.
CnC Tech je specializiran tudi za hitro preoblikovanje kablov po meri in povezav z originalnimi ali enakovrednimi priključki v skladu z zahtevami kupcev. Iz ploskovnih kabelskih povezav, specializiranih prilagojenih kablov za napajalne kable vseh vrst, zmogljivosti CnC Tech so dobro znane v industriji.

Kategorija izdelka

Connectors, Interconnects
Tools
Magnetics - Transformer, Inductor Components
Computers, Office - Components, Accessories
Cables, Wires
Cable Assemblies
Battery Products
‹‹123456789101112131415››